Wortegem-Petegem past werktijden van arbeiders en openingsuren recyclagepark aan tijdens hittegolf

De openingsuren van het recyclagepark in Wortegem-Petegem zijn aangepast tijdens de hittegolf.
Gemeente Wortegem-Petegem De openingsuren van het recyclagepark in Wortegem-Petegem zijn aangepast tijdens de hittegolf.
De hittegolf noopt ook de gemeente Wortegem-Petegem ertoe de openingsuren van het recyclagepark te wijzigen. Op woensdag 24 en donderdag 25 juli zal het recyclagepark open zijn van 8.30 tot 12 uur en van 12.30 uur tot 14 uur.

Ook voor het personeel van de technische dienst gelden tijdens deze warme dagen andere werkuren. “Voor de medewerkers van onze technische dienst, die nagenoeg steeds buiten aan het werk zijn, zijn deze warme dagen niet te onderschatten”, zegt burgemeester Luc Vander Meeren (Open Vld). Om de ergste hitte te vermijden, starten ze de werkdag iets vroeger waardoor ze ook vroeger naar huis kunnen.” Op die manier tracht het gemeentebestuur de overlast voor haar personeel zoveel mogelijk te beperken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.