Wortegem-Petegem bedankt voorbeeldige bestuurders

In Wortegem-Petegem kan men net als in vele andere gemeenten de voorbeeldige automobilisten bedanken door het plaatsen van een control-cruiserbord.
Gemeente Herenthout In Wortegem-Petegem kan men net als in vele andere gemeenten de voorbeeldige automobilisten bedanken door het plaatsen van een control-cruiserbord.
Bestuurders die zich netjes aan de verkeersregels en snelheidslimieten houden, verdienen een bedanking. Dat vinden de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en de gemeente Wortegem-Petegem. 

De VSV heeft daarom de term ‘control cruiser’ in het leven geroepen, een nieuwe benaming voor voorbeeldige bestuurders. In Wortegem-Petegem zijn nu net als in verschillende andere Vlaamse gemeenten raamborden ter beschikking om de control cruisers te bedanken. Inwoners kunnen de borden zolang de voorraad strekt gratis afhalen in het gemeentehuis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.