Infosessie over BUDDi-project in café Tempo

Illustratiefoto - Het BUDDi-project koppelt nieuwe inwoners van Wortegem-Petegem aan inwoners die hen de weg willen wijzen naar leuke plekjes.
thinkstock Illustratiefoto - Het BUDDi-project koppelt nieuwe inwoners van Wortegem-Petegem aan inwoners die hen de weg willen wijzen naar leuke plekjes.
Nieuwe inwoners van Wortegem-Petegem kunnen sinds april rekenen op een ‘BUDDi’ om hen wegwijs te maken in de gemeente. De beste plaatsjes om te joggen, de leukste restaurants of het ideale plekje om met de hond te gaan wandelen: met het project wil initiatiefnemer Vincent Vandenameele de nieuwe inwoners vlot wegwijs maken.

Het initiatief maakt deel uit van BuurtBouwers, waarin inwoners van Wortegem-Petegem 100.000 euro mochten verdelen over verschillende projecten. Het BUDDi-project is één van de 25 projecten die zo gerealiseerd kan worden. Om de BUDDi’s in de verf te zetten, organiseert Vincent op maandag 6 mei om 19 uur een infosessie in café Tempo in de Waregemseweg 1 in Wortegem. Geïnteresseerde BUDDi’s kunnen ook terecht op de Facebookgroep van het initiatief. Daar kan je een korte vragenlijst invullen en ontdekken of je een goede BUDDi zou zijn. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.