Dieven stelen drie maanden oude keeshond bij inbraak in Wortegem

Dit hondje namen de inbrekers mee.
Repro DCRB Dit hondje namen de inbrekers mee.
Bij een inbraak in een appartement aan het Wortegemplein in Wortegem maakte(n) de dader(s) een opmerkelijke buit: naast onder meer een horloge stalen ze ook een drie maanden oude keeshond.

“De inbraak is maandag gepleegd, vermoedelijk tussen 12u30 en 17 uur”, vertelt slachtoffer Julide Esgin. De dader(s) kon(den) ons appartement naar binnen via het schuifraam aan de achterkant, dat uitgeeft op het terras. Het schuifraam stond op een kiertje om de hond toe te laten buiten een plasje te maken”, legt Julide uit.

Bij de inbraak zijn uit het appartement ook spullen verdwenen, waaronder een horloge. Een tweede keeshondje, dat in de woonkamer was opgesloten, is niet meegenomen. Het gestolen keeshondje heet Ella. De diefstal is aangegeven bij de politie, maar het slachtoffer doet ook zelf een oproep in de hoop van haar puppy terug te vinden.

Wie informatie heeft over de diefstal van het keeshondje kan de eigenares contacteren op het telefoonnummer 0472/64.07.98.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Freddy De Vos

  Hopelijk krijgen de daders een paar jaar celstraf en een grote boete! Dit is ontvoering! Hoe kan je mensen zoiets aan doen?

 • Noud Evers

  stom om het schuifraam open te laten !!

 • GASTON DE WINTER

  Dat doe je toch niet , hopelijk is het vlug terecht !!!!!

 • Marianne Van den Lemmer

  Ik hoop dat het hondje terecht komt. En die daders verdienen de zwaarste straf! Doorgeven op Facebook! (dat kan ik helaas niet) en via CAD

 • Mike Van der Veen

  Arm beestje en baasjes !!!