Wondermooie wandelingen in het Land van Playsantiën

Winterwandelingen
Paula Henderickx Winterwandelingen
Om lekker te genieten van de winter, kan je vanaf deze week gezellig meedoen met de winterwandelingen van het Land van Playsantiën. Verschillende winterwandelingen nemen plaats in Zandhoven, Ranst, Zoersel, Malle en Lille.

Vanaf 26 december start de negende editie van de winterwandelingen van het Land van Playsantiën. Tijdens deze wandelingen kan je met familie en vrienden genieten van een mooi winters landschap. “Onderweg kan je ook genieten van lekkere proevertjes en hier en daar een beetje opwarmen”, laat de organisatie weten.

Iedereen is welkom om mee te wandelen. “Zowel recreatieve wandelaars als de meer geoefende wandelaar kunnen deelnemen.” Ook gezinnen met kinderen kunnen hun wandelschoenen aantrekken.

Deelnemen kost 5 euro per persoon. Hiervoor kan je mee wandelen en genieten van lekkere proevertjes onderweg. Hieronder vind je de data en locaties.

Wandelingen:

- Woensdag 26 december: Kerst op Hemeldonk (Lille) – 8 km

- Zondag 20 januari: Wandelen door Viersels natuurschoon (Zandhoven) – 6 km

- Zondag 27 januari: Frissen winterwandeling langs boomgaarden en kerkwegeltjes (Ranst) – 8,7 km

- Zondag 10 februari: Valentijnswandeling – tussen bos en boer (Zoersel) – 12 km

- Zondag 24 februari: Waar rust en bedrijvigheid samengaan (Malle) – 8 km
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rita Spaey

    Waar moet je je hiervoor inschrijven en wat is het vertrekpunt en uur?