Roemeense trucker ligt dood in cabine

Politie Minos
rr Politie Minos
Een 46-jarige Romeense trucker is maandagvoormiddag dood aangetroffen in de cabine van zijn vrachtwagen. De truck stond geparkeerd in de Sint-Jacobsveldweg in Wommelgem, ter hoogte van het transportbedrijf Scanfor. 

De Roemeense bedrijfsleider had vruchteloos geprobeerd zijn chauffeur te bereiken. Daarop belde hij naar het bedrijf Scanfor om te kijken of de chauffeur was aangekomen. Het personeel ging een kijkje nemen in de straat en vond de overleden man. 

De politie van de zone Minos  heeft de omgeving van de truck afgezet. De wetsdokter onderzoekt het stoffelijke overschot. Voorlopig wordt uitgegaan van een verdacht overlijden. Er zijn evenwel geen aanwijzingen dat derden bij het overlijden betrokken zijn. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.