Lokaal bestuur Wommelgem stelt nieuwe logo voor

Het nieuwe logo
gemeente Wommelgem Het nieuwe logo
Het Lokaal Bestuur Wommelgem heeft een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Na de integratie van het gemeentebestuur met het OCMW was er nood aan een herkenbare, gemeenschappelijke stijl. 

Dit plectrum is de moderne versie van de driehoekjes in het oude logo en deze driehoekjes stonden op hun beurt symbool voor de everkopjes in het wapenschild van Wommelgem. Door de kanteling van de plectrums wordt beweging gesuggereerd, wat de slagzin ‘Dorp in beweging’ visueel ondersteunt. Dankzij de witte lijnen zijn de plectrums met elkaar verbonden en versterken ze elkaar. 

Tijdens Wommelgem Bruist op zaterdag 29 juni wordt het startschot gegeven van de fotowedstrijd rond het logo. Aan de kindertent voor de ingang van het gemeentehuis worden 250 bellenblaaspotjes uitgedeeld met het nieuwe logo op. Dit potje kan meteen gebruikt worden voor de fotowedstrijd rond het logo.

Het concept van de wedstrijd is dat wanneer Wommelgemnaren het logo ergens spotten, ze een originele foto nemen van zichzelf, hun huisdier of hun kind(eren) samen met het logo. Deze foto kunnen ze vanaf 1 juli tot en met 31 augustus mailen naar informatiedienst@wommelgem.be. Op maandag 2 september worden alle foto’s op de gemeentelijke Facebookpagina geplaatst. De foto die op maandag 9 september de meeste likes kreeg, wint een luxe-ontbijt voor vijf personen in gemeentelijk sportcentrum Brieleke. 

Schepen Ann Thys en burgemeester Frank Gys snijden de taart met het nieuwe logo aan
Gemeente Wommelgem Schepen Ann Thys en burgemeester Frank Gys snijden de taart met het nieuwe logo aanReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.