‘t Laar Wommelgem krijgt 2.500 euro voor aankoop fietsen en verkeerseducatief materiaal

illustratiebeeld
Frank Eeckhout illustratiebeeld
De provincie Antwerpen geeft subsidie aan scholen en gemeenten voor fietsenstallingen en verkeerseducatief materiaal. Basisschool ‘t Laar Wommelgem krijgt 2.500 euro voor fietsen en verkeerseducatief materiaal.

Acht scholen van het basisonderwijs en één gemeente krijgen in juli in totaal 25.000 euro aan subsidies voor het verbeteren van de verkeersveiligheid. Het gaat over basisscholen uit Baarle-Hertog, Heist-op-den-Berg, Hoogstraten, Niel, Stabroek, Wommelgem en Zandhoven. Ook de gemeente Schelle ontvangt een subsidie. Basisschool ‘t Laar Wommelgem krijgt 2.500 euro voor fietsen en verkeerseducatief materiaal.

Gedeputeerde voor Mobiliteit Luk Lemmens licht toe: “De provincie Antwerpen ondersteunt via 10op10 de aankoop van materialen waarmee kinderen in een beschermde omgeving en op straat kunnen oefenen of initiatieven om de school verkeersveiliger te maken. Zo bereiden ze zich op jonge leeftijd voor om zich veilig in het verkeer te verplaatsen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.