Wingense kampeerplaats verkozen tot beste camperlocatie van België

Winnaars Kevin Vanbelle en Patrick Van Lerberghe van Smart-ijs
Jan Gruyaert Winnaars Kevin Vanbelle en Patrick Van Lerberghe van Smart-ijs
Camperlocatie Smart-ijs in de Noordakkerstraat in Wingene is uitgeroepen tot de Belgische camperlocatie van het jaar. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse camperplaatswebsite Campercontact.

Campercontact reikt de prijs uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er online en op de app bijna 360 Belgische camperlocaties terug te vinden. Om kans te maken op de prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de uitreiking minimaal vijftien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com. Smart-ijs behaalde met 9,1 de hoogste gemiddelde beoordeling en mag daardoor een jaar lang de titel Camperlocatie van het jaar dragen.

“Camperlocatie Smart-ijs met ruimte voor maximaal zes campers ligt bij een ijssalon en bistro en wordt vooral gewaardeerd vanwege de kleinschaligheid, de voorzieningen en de zeer vriendelijke eigenaars”, aldus Campercontact. “Ook de rustige omgeving, met name het West-Vlaamse polderlandschap, wordt erg gewaardeerd.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.