Wim neemt fakkel over van Rika als voorzitter Samana Zwevezele

Rika Persyn en Wim Velghe
RV Rika Persyn en Wim Velghe
Wim Velghe, directeur van rusthuis Maria Ter Ruste, is de nieuwe voorzitter van Samana Zwevezele. Hij neemt het roer van de vereniging over van Rika Persyn. 

Samana Zwevezele (vroeger bekend als Ziekenzorg) telt 120 leden, waarvan een aantal kernleden en een aantal losse medewerkers. Rika Persyn was jaren de drijvende kracht en werd door de nieuwe voorzitter uitgebreid bedankt voor haar inzet. Wim Velghe was al kernlid van Samana tussen 1997 en 2010, maar het voorbije decennium had hij zijn handen vol met zijn gezin en met de bouw van het nieuwe rusthuis in Zwevezele. “Nu heb ik weer ruimte om mijn schouders onder de werking van Samana te zetten”, vertelt Velghe. “De bestaande werking behouden, met maandelijkse huisbezoeken, ontspanningsnamiddagen en uitstapjes, is de voornaamste opdracht. Daarom zijn we ook op zoek naar mensen die onze groep willen versterken.”

Vrijwilligers kunnen contact opnemen met Wim via  velghe.wim@telenet.be of op 0478/27.52.67.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.