Na ‘stilte’ van enkele weken: broodautomaat van Isabel wéér gesaboteerd

In de muntengleuf van de automaat werd een op maat gesneden stuk plastiek gestopt, zodat brood kopen niet langer mogelijk was.
Hans Verbeke In de muntengleuf van de automaat werd een op maat gesneden stuk plastiek gestopt, zodat brood kopen niet langer mogelijk was.
Isabel Devooght (42) van dagbladhandel Bellucci in Wingene is ontgoocheld en kwaad. Op Pasen werd de broodautomaat voor haar winkel opnieuw gesaboteerd.

“Tussen Nieuwjaar en halfweg maart was dat ook al zo, elke week opnieuw”, vertelt Isabel. “Pas nadat ik in de media kwam met mijn verhaal, stopte het. Tot zondag dus. Toen we terug thuiskwamen van een uitstapje naar Oostende, zag ik dat mijn automaat nog voor drie vierde gevuld was. Da’s abnormaal, want elke dag is hij uitverkocht.” Isabel zag dat er in de gleuf waarin de klanten hun munten moeten gooien, een op maat gesneden stuk plastiek was geduwd. “Zielig”, vindt Isabel dat. “Iemand gunt mij duidelijk het licht in de ogen niet. Ik dacht van het pestgedrag verlost te zijn maar heb het dus bij het verkeerde eind. De dader of daderes ligt dus op de loer om te zien wanneer we afwezig zijn. Hij of zij slaat dan toe.” Isabel is vast van plan om haar beveiliging nog op te drijven. “Maar hoe we dat gaan aanpakken, hou ik dit keer voor mezelf”, besluit ze. 

Isabel Devooght bij haar broodautomaat die op Pasen opnieuw gesaboteerd werd.
Hans Verbeke Isabel Devooght bij haar broodautomaat die op Pasen opnieuw gesaboteerd werd.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.