Landelijke Kinderopvang zoekt versterking

De kinderbegeleidsters van Landelijke Kinderopvang in Wingene zijn er helemaal klaar voor. Tijdens de zomermaanden staan ze elke werkdag paraat om tientallen Wingense kinderen een fijne vakantietijd te bezorgen in Duimelootje en De Kinderclub.
RV De kinderbegeleidsters van Landelijke Kinderopvang in Wingene zijn er helemaal klaar voor. Tijdens de zomermaanden staan ze elke werkdag paraat om tientallen Wingense kinderen een fijne vakantietijd te bezorgen in Duimelootje en De Kinderclub.
De kinderbegeleidsters van de Landelijke Kinderopvang in Wingene staan tijdens de zomermaanden elke werkdag paraat om kinderen tussen drie en twaalf jaar een fijne vakantietijd te bezorgen in Duimelootje en De Kinderclub. 

Heel wat ouders schreven hun kinderen al in, al zijn er nog steeds bijna elke dag nog enkele plaatsjes beschikbaar. Daarnaast zijn de begeleidsters momenteel nog op zoek naar een nieuwe collega om het team te versterken. Inschrijven of solliciteren kan via LKWingene@landelijkekinderopvang.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.