Kinderen kunnen proeven van verschillende sporten met omnisportclub

thinkstock

De gemeente Wingene start voor het tweede jaar op rij een samenwerking met sportfederatie Sportievak vzw uit Zwevegem rond het aanbod van de omnisportclub SportieGO! Via die club kunnen kinderen van het eerste tot en met derde leerjaar een volledig sportjaar proeven van verschillende sporten. 

Om de drie lessen komt een andere sport aan bod. Daarbij wordt telkens een beroep gedaan op lokale sportclubs die dus elk hun eigen sporttak komen introduceren bij de jonge sportertjes. In Wingene gaat het om voetbalclub KVC Wingene, Elckerlyc Volleybal Zwevezele, judoclub Kodokan Wingene, basketbalclub BBC De Westhoek Zwevezele en tennisclub TC Aquila. In Wingene zijn de SportieGO!-lessen gepland op woensdagnamiddag van 14.30 uur tot 16 uur in de sporthal of (afhankelijk van de sport) in de accommodatie van de clubInschrijven kan via www.sportievak.be/sportclubs/sportiego. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.