Ketnethype #LikeMe komt naar Vlaanderen Feest in Wingene

De cast van de populaire Ketnetreeks 'LikeMe' tijdens een eerder optreden op Witte Donderdag op de Graanmarkt in Ninove.
Claudia Van den Houte De cast van de populaire Ketnetreeks 'LikeMe' tijdens een eerder optreden op Witte Donderdag op de Graanmarkt in Ninove.
De gemeente en de cultuurraad van Wingene organiseren op vrijdag 5 juli opnieuw ‘Vlaanderen Feest’ in het sportpark. Ketnetsensatie #LikeMe, Radio Guga, Vlaanderen Zingt en coverband Ontpopt sieren dit jaar de affiche. 

“Al was de programmatie van #LikeMe achteraf bekeken toch een beetje een gok. De meeste artiesten leggen we al in januari vast en op dat moment werd de tienerserie nog maar net uitgezonden op televisie. Toen hadden we dus nog geen idee of de serie een succes zou worden. Maar we zijn op ons gevoel afgegaan en dat is erg goed uitgedraaid. Dat #LikeMe dit jaar ook het feestlied voor de Vlaamse feestdag inzingt, is de kers op de taart”, zegt schepen van Cultuur Lieven Huys (CD&V). 

Schepen van Cultuur Lieven Huys en enkele medewerkers van de Cultuurdienst hangen de eerste affiches voor Vlaanderen Feest op
RV Schepen van Cultuur Lieven Huys en enkele medewerkers van de Cultuurdienst hangen de eerste affiches voor Vlaanderen Feest op

Naast Radio Guga en coverband Ontpopt staat dit jaar ook Vlaanderen Zingt op de affiche. “Eigenlijk zou Vlaanderen Zingt vorig jaar al langskomen, maar we hebben toen de programmatie op het laatste moment moeten wijzigen omdat er die avond ook een belangrijke WK-match van de Belgen was”, gaat Huys verder. “Maar uitstel is geen afstel, dit jaar kan iedereen meezingen met nieuwe en oude liedjes.” 

Vorig jaar vond Vlaanderen Feest plaats in het Kasteelpark in Zwevezele, dit jaar dient het sportpark in Wingene als decor. De gemeente is nog op zoek naar enkele podiumbeesten die op het podium het beste van zichzelf willen geven voor Vlaanderen Zingt. Wie interesse heeft, kan contact opnemen met de cultuurdienst via cultuur@wingene.be. Vlaanderen Feest start om 18.30 uur en is gratis.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.