Hillefisters brengen U2 naar Zwevezele

De Hillefisters brengen U2 naar de Hille.
Foto DJP De Hillefisters brengen U2 naar de Hille.
De Hillefisters van voorzitter bakker Danny Steenhuyse zitten niet om een stunt verlegen, en ook bij het kermisprogramma van 13 tot 15 juni brengen ze weer wat nieuws naar de Hille.

Nieuw in het programma is een avond petanque met piconbier. Deelnemen kost 2 euro en er is een prijzenpot van 150 euro voorde eerste drie. Inschrijven op 0479/52.72.37 of 0479/37.00.50. Op zaterdagavond vanaf 21 uur komt U2 naar de Hille, welteverstaan de coverband U2NL. De nacht wordt afgesloten met een fuif. Kaarten kosten 10 euro. Op zondag 15 juni is er doorlopend een kinderprogramma in het kinderdorp met om 9 uur een Truck-Run. De rit duurt een tweetal uren en deelnemen kost 5 euro maar de kinderen krijgen daar naast de rondrit ook nog frietjes met een fikandel of ribbetjes voor en een drankje. Om 14.30 uur is er een kinderfuif met initiatie dansen, naast springkastelen en grime.

Funbal Bubble Football

De volwassenen worden om 11 uur getrakteerd op cava tijdens een aperitiefconcert en kunnen om 12.30 uur ribbetjes eten met koud buffet voor 15 euro. Een uniek evenement is de Funbal Bubble Football om 14 uur. Met 12 ploegen speelt men met drie tegen drie en de spelers zitten in een grote opblaasbare bal wat garant staat voor lachen, gieren en brullen. Om 16.30 uur is er nog een optreden van de Vlaamse popgroep Mama's Jasje en de zondag wordt afgesloten met een optreden van Rock Stovrie, een coverband uit Meulebeke.


(DJP)