Bouw nieuwe verkaveling gestart
in centrum Zwevezele

Vertegenwoordigers van Dumobil en Coussée-Bostoen lanceren samen met enkele leden van het schepencollege van Wingene het nieuwe bouwproject in Zwevezele
RV Vertegenwoordigers van Dumobil en Coussée-Bostoen lanceren samen met enkele leden van het schepencollege van Wingene het nieuwe bouwproject in Zwevezele
Projectontwikkelaars Dumobil uit Tielt en Coussée-Bostoen Invest uit Roeselare zijn gestart met de bouw van een nieuwe verkaveling met 28 loten tussen de Bruggestraat en de Waterjufferstraat in Zwevezele.

“Gespreid over twee fasen realiseren we 24 projectwoningen in een moderne landelijke stijl met een eigentijdse baksteenarchitectuur in rood-witte gevelafwerkingen. Daarnaast zijn er ook 4 bouwgronden voor villabouw met vrije architectuur. en maken we vier percelen bouwrijp voor vrije architectuur”, klinkt het bij Dumobil. “Ondertussen is de verkoop opgestart en zijn we begonnen met de bouw van een eerste rij van vier projectwoningen. De oplevering daarvan is voorzien tegen Pasen 2020.” Geïnteresseerden kunnen terecht op http://www.dumobil.be/woonprojecten/zwevezele-reynaert.

Een 3D-beeld van een woonst in de nieuwe verkaveling in de Waterjufferstraat in Zwevezele
Dumobil Een 3D-beeld van een woonst in de nieuwe verkaveling in de Waterjufferstraat in ZwevezeleReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.