Win een duoticket voor Felice Felice

Het Filmfestival Oostende is de uitgelezen kans om heel wat films te ontdekken. Morgen zondag staat onder andere Felice Felice gepland. We mogen nog maar eens vijf duotickets weggeven. Peter Delpeut verfilmt in deze klassieker het leven van beroemde fotograaf Felice Beato, die in het 19de-eeuwse feodale Japan leefde, waar hij trouwde met de geisha O-kiku. Hij verlaat haar echter, maar keert zes jaar later terug om te ontdekken dat ze spoorloos verdwenen is. Felice Felice won een Gouden Kalf voor Beste Langspeelfilm en Beste Acteur en op het Chicago International Film Festival won de film een Golden Plaque.

Wie kans wil maken op een van de vijf duotickets moet dit artikel liken en delen via Facebook. Je vindt ons terug op www.facebook.com/HLNOostende. Laat zeker ook je e-mailadres na als commentaar op dit bericht. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht via mail.

We geven nog de hele week tickets weg voor films, vergeet dus zeker ook niet de pagina van Het Laatste Nieuws uit Oostende te liken en in de gaten te houden. (LBB)