Wilrijk krijgt voor het eerst schaatsdorp op de Bist

Op de Bist in Wilrijk kan je dit najaar schaatsen
laenen Op de Bist in Wilrijk kan je dit najaar schaatsen
Wilrijk breit een bijzonder einde aan 2019. Voor het eerst ontvangt het geitendorp een openlucht-ijspiste op de Bist.

Voor de allereerste keer krijgt het centrum van Wilrijk een ijspiste. De schaatsbaan van ‘Wilrijk Wintert’ opent de deuren op vrijdag 13 december bij de start van het kerstmarktweekend en is open tot en met 5 januari 2020. Schaatsen kan dagelijks van 12 tot 23 uur. Op 24, 25 en 31 december en op 1 januari sluit de ijspiste de deuren iets vroeger, namelijk om 18 uur. Op sommige dagen sluiten de kassa’s een uur voor het afsluiten van het winterdorp.

“Na enkele geslaagde edities van het familiefestival Wintervonk, dat voortaan tweejaarlijks zal doorgaan, zorgt de ijspiste van ‘Wilrijk Wintert’ voor een nieuwe publiekstrekker”, stelt Wilrijks districtsburgemeester Kristof Bossuyt. “Een extra reden om een bezoekje te brengen aan ons meer dan bruisende (winkel)centrum, dat ook dit jaar zal fonkelen dankzij de prachtige kerstverlichting, met vele duizenden sfeerlampjes.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.