Vrachtwagen verliest lading slachtafval op A12 in Wilrijk

Door een bruusk remmanoeuvre verloor de truck een lading slachtafval.
Marc De Roeck Door een bruusk remmanoeuvre verloor de truck een lading slachtafval.
Door een ongeval raakte de A12 richting Brussel ter hoogte van Wilrijk (Antwerpen) deze namiddag een tijdlang volledig versperd. Een vrachtwagen verloor er een lading slachtafval. De brandweer kwam ter plaatse om het afval te verwijderen en de baan werd net voor 19 uur weer vrijgegeven.

Door een bruusk remmanoeuvre van een vrachtwagen belandde slachtafval op de snelweg. De snelweg werd versperd richting Brussel ter hoogte van het kruispunt met de Atomiumlaan. Het Vlaams Verkeercentrum raadde aan uit de buurt te blijven of verplaatsingen over de A12 uit te stellen. Het verkeer moest ter plaatse via de parallelweg passeren.

Na het ruimen van de aanzienlijke hoeveelheid slachtafval werd de rijweg nog gereinigd. De afhandelingsduur nam meer dan twee uur in beslag.

Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • mathias de schepper

  de reactie van frans hertens is zeer ongepast . als men niet weet waarover gepraat word zwijgt men best. ik rij zelf ook met slachtafval. ik kan zeggen zelf als die vrachtwagen volledig is afgesloten komt het er gewoon door. de chauffeur zal waarschijnlijk moet remmen hebben voor het verkeerslicht of een auto die hem de pas afsnee.

 • theo Van den Bossche

  er moet dringend iets gedaan worden aan die vrachtwagens met slachtafval want als ze wat brut remmen verliezen ze hun lading want het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt

 • frans hertens

  voor eeuwig en drie dagen rijbewijs afnemen en vrachtwagen in beslag nemen!

 • guido vermeyen

  Best dat dit niet gebeurde in de "welriekende dreef".....