Ringlaan en Groenenborgerlaan krijgen nieuwe asfaltlaag

Groenenborgerlaan
Google Maps Groenenborgerlaan
Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de vernieuwing van de fietspaden langs de Ringlaan en de Groenenborgerlaan. Nu deze werken klaar zijn, krijgt ook de rijbaan op de Ringlaan tussen de Prins Boudewijnlaan en de Floraliënlaan een nieuwe asfaltlaag. De werken verlopen kant per kant om de hinder voor de omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Ook de asfalteringswerken op de Groenenborgerlaan, ter hoogte van het tankstation Q8 en tussen de Beukenlaan en de rotonde worden in de loop van het najaar uitgevoerd. Begin 2020 is het de beurt aan de rijbaan op de Groenenborgerlaan tussen de rotonde en de Prins Boudewijnlaan. 

Tijdens de werken op de Ringlaan wordt het doorgaand verkeer omgeleid via de Grotesteenweg en de Elisabethlei. Lokaal verkeer kan via de Keizershoevestraat of via de Pater Damiaanstraat de omliggende straten bereiken. Tijdens de werken op de Groenenborgerlaan wordt het doorgaand verkeer omgeleid via de Krijgsbaan. Lokaal verkeer kan via de Oosterveldlaan de omliggende straten bereiken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.