Politie verzegelt autobedrijf

Een autobedrijf aan de Dynamicalaan heeft het te bont gemaakt. Autotransporten zouden er op de meest onmogelijke uren af- en aanrijden, er werden verdachte personen gesignaleerd en er zouden autowrakken worden achtergelaten, verdachte transacties met tweedehandsvoertuigen gebeuren en milieu-inbreuken plaatsvinden.

Verschillende diensten van de Antwerpse lokale politie vielen het bedrijf dinsdag binnen. Speurders van FGP,  de dienst milieutoezicht, de sociale inspectie en de Dienst Vreemdelingenzaken. Dat resulteerde in het takelen van twee niet verzekerde voertuigen en het opstellen van acht pv’s voor onder meer valse papieren en het niet bezitten van een beroepskaart voor het verhandelen van voertuigen.

 De eigenaar krijgt de opdracht om paal en perk te stellen aan tal van vastgestelde milieu-inbreuken, zoals de opslag en verwerking van afvalstoffen en het stallen van geaccidenteerde voertuigen zonder vergunning, het ontbreken van brandveiligheidsmaatregelen, het ontbreken van een olieafscheider en de afvoer van koolwaterstoffen in de riool. Tot alle inbreuken verleden tijd zijn, blijft het terrein alvast verzegeld. 

De Antwerpse politie verzegelde het autobedrijf.
rr De Antwerpse politie verzegelde het autobedrijf.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.