Exclusief voor abonnees

Gezinnen uit ‘Steenrijk, Straatarm’ kijken samen naar uitzending: “Nu besef ik waarom ik studeer, zei onze oudste achteraf”

De familie Faure uit Wilrijk nodigde de ouders van de familie Van Watermeulen donderdagavond uit voor een etentje. Na afloop keken ze samen naar de uitzending van ‘Steenrijk, Straatarm’.
Klaas De Scheirder De familie Faure uit Wilrijk nodigde de ouders van de familie Van Watermeulen donderdagavond uit voor een etentje. Na afloop keken ze samen naar de uitzending van ‘Steenrijk, Straatarm’.
Hoe voelt het om de eindjes aan elkaar te moeten knopen? Het gezin Faure uit Wilrijk ondervond het aan den lijve dankzij hun deelname aan het VTM-programma ‘Steenrijk, Straatarm’. “Een confronterende, maar o zo belangrijke levenservaring.”

Nee, ‘steenrijk’ zouden Frederic Faure en zijn echtgenote Claire, de zaakvoerders van ‘Laserontharing.be’ dat over het hele land behandelingen uitvoert, zichzelf niet noemen. “We werken allebei keihard en hebben doorheen de jaren goed geboerd. Maar binnen? Dat zijn we niet. Onze boodschappen doen we gewoon in de Aldi en in de Colruyt, als je begrijpt wat we bedoelen. We wonen in een mooie woning, dat wel. Daar hebben we het grootste deel van ons geld in geïnvesteerd.”

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nuReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.