Achttien truckers rijden door woonwijk waar ze niet horen

PZ Antwerpen

Het verkeersondersteuningsteam van de regio Zuid op het Kiel, Hoboken en Wilrijk van de politie controleerde dinsdagvoormiddag in de Groenstraat in Wilrijk. Daar negeren heel wat vrachtwagens het verbodbord voor voertuigen die gebruikt worden voor transport. Tijdens de actie werd ook toegekeken op de gordeldracht en gsm-gebruik achter het stuur. In de loop van de voormiddag werden achttien overtredingen door vrachtwagenchauffeurs vastgesteld. Twaalf bestuurders waren bezig met hun telefoon. Tien chauffeurs droegen hun gordel niet of fout. Zes bestuurders waren niet in orde met hun boorddocumenten en één voertuig was niet in orde met de inschrijving. Tot slot was er één fietser die op het voetpad reed. Voor alle 48 overtredingen werd een proces-verbaal opgesteld.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudi (Rudolf) Spiessens

    Daar doet de politie dus wel controle . Ik heb al een paar keer gemeld dat in Deurne-Zuid in een woonwijk een trucker met oplegger/container regelmatig parkeert op een stukje braakliggend terrein in de verkeersluwe met beperkte rijmogelijkheden Theo Vandenboschsstraat , komst 's avond luid claxonerend toegereden , vertrekt rond 0530 's morgens (laat eerst zijn motor nog wat warmdraaien), tot groot ongenoegen van de bewoners, maar die kerel lacht u gewoon vierkant uit en de politie doets niets