36-jarige man neergestoken aan tankstation in Wilrijk: slachtoffer in levensgevaar

Marc De Roeck
Een 36-jarige man vecht voor zijn leven in het ziekenhuis nadat hij aan een tankstation in het Antwerpse Wilrijk in de buik gestoken werd met een steekwapen. De aanleiding van de steekpartij zou een banale ruzie geweest zijn. De politie heeft een 31-jarige verdachte kunnen arresteren.

Aan tankstation Lukoil aan de Boomsesteenweg in het Antwerpse district Wilrijk vond vanavond een steekpartij plaats. Een banaal geschil zou helemaal uit de hand gelopen zijn waarbij een 36-jarige man in de buik werd neergestoken. Hij moest in kritieke toestand naar het Sint-Vincentiusziekenhuis gebracht worden.

Ter plaatse kon de politie meteen een 31-jarige verdachte arresteren. “Er is aan het tankstation ook een mes gevonden dat vermoedelijk gebruikt is bij de steekpartij”, weet Willem Migom van de lokale politiezone Antwerpen. “Het labo en de federale gerechtelijke politie zijn ter plaatse voor verder onderzoek.”

Er zijn geen aanwijzingen dat de steekpartij gepland was. De betrokkenen zouden allemaal uit het Antwerpse komen.

Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eva Daverveldt

  Als ik zo iets zou voorhebben, zou ik daar nooit meer gaan tanken, voor mijn eigen veuiligheid. Ik denk dat ik dan beter een jerrycan naft kan bestellen op amazon of zalando, dan moet ik niet meer in de kou en in het donker buiten komen.

 • Jan Peeters

  De hoogste tijd om te gaan controleren op messen ect. In plaats van de mensen lastig te vallen die een kilometertjes te hard rijden.

 • Els Vervoort

  Iemand die thuis vertrekt en een mes meeneemt pleegt eigenlijk een moord met voorbedachte rade.

 • Roland Vanlerberghe

  Rondlopen met een mes op zak = moord of moordpoging met voorbedachte rade, hoog tijd dat Justitie stopt met het pamperen bij geweldmisdrijven anders krijg je situaties zoals in Londen waar de politie zelf zegt de situatie niet meer in de hand te hebben en het gemeengoed geworden is.

 • Freddy Van de Velde

  Er wonen veel heethoofden in " 't stad "