Willebroek organiseert eerste erfgoedcafé

Willebroek organiseert een eerste erfgoedcafé
RV Willebroek organiseert een eerste erfgoedcafé
De gemeente Willebroek organiseert op donderdag 22 augustus de eerste editie van het ‘erfgoedcafé’.

“Willebroek wil de krachten bundelen met met enkele andere gemeenten en intercommunale Igemo om zo het cultureel erfgoed in onze regio te versterken. “Omdat de beste gesprekken nu eenmaal op café gevoerd worden, organiseren we op donderdag 22 augustus een erfgoedcafé in Kasteel Bel-Air. Alle verenigingen en personen met een hart voor het erfgoed in onze gemeente zijn van harte welkom.”

“We vragen de aanwezigen om ter voorbereiding na te denken over twee zaken. Laat ons weten op welk project, dat jullie vereniging/instelling al georganiseerd heeft, jullie het meest trots zijn, én welk project jullie vereniging/instelling in de toekomst graag wil organiseren en wat hierbij de mogelijke obstakels zijn.”

Het eerste erfgoedcafé vindt plaats op donderdag 22 augustus om 19.30 uur in Kasteel Bel-Air, Mechelsesteenweg 102 in 2830 Willebroek. Wie erbij wil zijn, schrijft in via sebastiaan.goovaerts@igemo.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.