Willebroek geeft signaal tegen terreur en zinloos geweld

Het moment tegen terreur en zinloos geweld vindt plaats op 't Pleintje
Google Maps Het moment tegen terreur en zinloos geweld vindt plaats op 't Pleintje
De gemeente Willebroek organiseert op woensdag 27 maart een bezinningsmoment op ‘t Pleintje, als signaal tegen terreur en zinloos geweld.

“Het zinloze geweld dat de laatste weken wereldwijd plaatsvond -denk maar aan de aanslagen in Nieuw-Zeeland en Utrecht- heeft ons diep geraakt. Net nu is het ook drie jaar geleden dat ook ons land werd getroffen door terreur, met de vreselijke aanslagen in Zaventem en Maalbeek”, zegt burgemeester Eddy Bevers (N-VA).

“We voelden dat we iéts moesten doen. Met dit herdenkings- en bezinningsmoment willen we vanuit onze gemeente een duidelijk signaal geven: wij, Willebroekenaars, zijn tegen iedere vorm van zinloos geweld en terreur. Verbondenheid, solidariteit, hoop en verdraagzaamheid zullen tijdens dit moment centraal staan, want da’s Willebroek.”

Het bezinningsmoment vindt plaats op woensdag 27 maart 2019 vanaf 19 uur op het August Van Landeghemplein in Willebroek, iedereen is welkom.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.