Weer meer kraampjes op achtste 'Ladies After Work’

 Alles wordt in gereedheid gebracht voor 'Ladies After Work’
David Legreve Alles wordt in gereedheid gebracht voor 'Ladies After Work’
Het team van Plazarama in Willebroek is al druk in de weer met de opbouw van de ‘Ladies After Work 2019'. Op donderdag 1 augustus vindt de achtste editie van het evenement plaats, dat jaarlijks meer dan 1.000 bezoekers lokt.

“Na jarenlang een ‘Ladies Night’ te hebben georganiseerd, kozen we in 2018 voor een ‘Summer After Work’. We merkten immers dat onze bezoekers vooral gezellig samen iets kwamen drinken, het echte shoppen werd minder populair. Daarom gingen we vorig jaar voor meer hapjes en drankjes met een mini-marktje erbij”, zegt Sabrina Van Dam van Plazarama.

“Maar de bezoekers lieten ons massaal weten dat ze de verkoop van al die leuke spullen toch hebben gemist. Daarom gingen we weer op zoek naar allerlei standhouders, het wordt nu weer een stevige markt met maar liefst 45 kraampjes. Omdat ook de hapjes en drankjes enorm in de smaak vielen, breiden we ook hier uit met onder andere een cava- en oesterbar.”

WILLEBROEK Alles wordt in gereedheid gebracht voor 'Ladies After Work’
David Legreve WILLEBROEK Alles wordt in gereedheid gebracht voor 'Ladies After Work’

“Het enige wat we nog niét hebben, is een aparte aanbod voor de mannen. Zij zijn natuurlijk meer dan welkom, maar deze activiteit is toch eerder op vrouwen gericht. We hebben echter geen plaats meer om iets aparts voor de heren te organiseren, omdat we nu al elk hoekje van Seniorplaza inpalmen. Misschien kunnen we in de toekomst wel uitbreiden naar ons nieuwe Plazacity-project, aan de overkant van de straat?”

Ladies After Work 2019, op donderdag 1 augustus 2019 vanaf 19 uur bij Seniorplaza, Overwinningsstraat 133 in Willebroek.

WILLEBROEK Alles wordt in gereedheid gebracht voor 'Ladies After Work’
David Legreve WILLEBROEK Alles wordt in gereedheid gebracht voor 'Ladies After Work’Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.