Trio opgepakt voor diefstal van kabels aan station

Drie Roemenen zijn door de politie van Mechelen-Willebroek in de nacht van donderdag op vrijdag opgepakt voor de diefstal van enkele kabels aan het station. De drie verschijnen vandaag voor de onderzoeksrechter.

De diefstal werd opgemerkt rond 3 uur vannacht. Dit nadat er storing werd gemeld aan het station van Willebroek. “Er ging een patrouilleploeg ter plaatse en kon een bestelwagen Mercedes Sprinter aantreffen in de buurt van de Jozef Wautersstraat”, zegt het parket. “Er werden enkele kabels aangetroffen. De drie inzittenden gaven een onsamenhangend verhaal en verklaarden dat de kabels afkomstig waren uit Roemenië, maar er werd wel degelijk een diefstal van kabels vastgesteld aan het station.” De drie mannen, allen uit Roemenië tussen de 29 en 34 jaar oud, werden opgepakt en meegenomen naar het politiekantoor voor verhoor. Vandaag worden ze nog worden voor de onderzoeksrechter gebracht voor diefstal en bendevorming. “De 29-jarige stond ook nog geseind met een bevel tot arrestatie”, besluit het parket. “Het onderzoek wordt intussen verder gezet door de spoorwegpolitie.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.