SiskArt maakt unieke kunstwerkjes op maat: “Ik droom van een winkel vol Willebroeks talent”

Siska Briffa richtte haar eigen kunstbedrijfje SiskArt op
David Legreve Siska Briffa richtte haar eigen kunstbedrijfje SiskArt op
SiskArt, zo heet het creatieve project van de Willebroekse Siska Briffa (35). Zij tekent in haar unieke stijl op alles wat je maar kan bedenken: van wenskaarten over vazen tot theepotten.

“Tijdens telefoongesprekken, vergaderingen en meer ga ik steevast aan het ‘droedelen’. Dat is een vorm van tekenen met kleine krabbels en symbolen, die uit mijn pen vloeien zonder er echt bij na te denken. Voor de verjaardag van mijn zus kocht ik een tweedehandse koffiepot die ik met zulke droedels versierde. Meteen kreeg ik heel wat complimentjes van vrienden en familie én de vraag om voor hen ook zoiets persoonlijks te maken”, zegt Briffa.

Siska Briffa richtte haar eigen kunstige bedrijfje SiskArt op
David Legreve Siska Briffa richtte haar eigen kunstige bedrijfje SiskArt op

“Ik zocht de juiste stiften uit en ging aan het experimenteren. Mijn gamma bestaat nu al uit verschillende wenskaarten, agenda’s en schriften, theepotten en vazen, kleine versierde beeldjes... Elk stuk wordt met de hand versierd en is dus uniek. Ik upcycle zelf spullen uit kringloopwinkels, maar krijg ook steeds meer opdrachten ‘op maat’. Zo schreef ik een mooi gedicht uit en versierde meteen de bijpassende kader, ik ontwierp uitnodigingen voor een huwelijksfeest, …”

“Iedereen die op zoek is naar een gepersonaliseerd, geschenk kan bij mij terecht. Op dit moment werk ik van thuis uit en vind je mij af en toe op marktjes. Maar ik droom stiekem van een eigen plek. Daar wil ik samen met andere creatieve Willebroekenaars werken, onze spullen verkopen en workshops organiseren. Een winkel vol Willebroeks talent, dat zou toch geweldig zijn?”

www.siskartdesign.com

Siska Briffa richtte haar eigen kunstige bedrijfje SiskArt op
David Legreve Siska Briffa richtte haar eigen kunstige bedrijfje SiskArt opReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.