Personeelskring Willebroek schenkt 2.000 euro aan De Meerpaal

Een delegatie van de Personeelskring overhandigt de cheque van 2.000 euro aan algemeen directeur Rudi Van den Bossche en gedelegeerd bestuurder Raymond De Smedt.
rv Een delegatie van de Personeelskring overhandigt de cheque van 2.000 euro aan algemeen directeur Rudi Van den Bossche en gedelegeerd bestuurder Raymond De Smedt.
De Personeelskring van de Organisatie Willebroek schenkt 2.000 euro aan De Meerpaal, het woonproject voor personen met een beperking in Willebroek. Het geld zal gebruikt worden voor de verbouwingswerken van De Meerpaal in de Kerkstraat.

“Een enthousiaste groep collega’s van de organisatie Willebroek verkocht tijdens de Warmste Week pannenkoeken, soep en chocomelk. Heel wat medewerkers en bezoekers van het Administratief Centrum kwamen langs om te proeven van al dat lekkers”, klinkt het.

“We vulden dat bedrag aan met de opbrengst van de ‘rospotten’, spaarpotten waar bezoekers hun rosse centjes in kwijt konden. Zo verzamelden onze medewerkers maar liefst 1.000 euro, dat bedrag werd door het gemeentebestuur van Willebroek nog eens verdubbeld.”