Oproep: wie stuurt Mitje een kaart voor haar 100ste verjaardag?

 Mitje Devisser en Joanna Van Houdt vierden eerder al hun honderdste verjaardag in Seniorplaza.
David Legreve Mitje Devisser en Joanna Van Houdt vierden eerder al hun honderdste verjaardag in Seniorplaza.
Op dinsdag 30 juli is het zover: dan blaast Mitje Devisser 100 kaarsjes uit in zorghotel Seniorplaza in Willebroek. Om die bijzondere dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, lanceert Seniorplaza een oproep.

“We gaven eind juni al een groot feest voor Mitje en onze andere 100-jarige, Joanna Van Houdt. Maar we willen de verjaardag van Mitje woensdag graag nog eens extra in de kijker zetten, met een verrassing. Daarom vragen we zo veel mogelijk mensen om haar een verjaardagskaart te sturen. Hopelijk kunnen wij Mitje woensdag zeker 100 exemplaren overhandigen”, zegt coördinator Margot Sleebus.

“Mitje werd geboren in Willebroek en woonde er haar hele leven, heel wat mensen uit de gemeente zullen haar dus wel kennen. Een kaartje sturen kan naar Mitje Devisser, Overwinningsstraat 133, 2830 Willebroek, je kan de verjaardagspost ook rechtstreeks bussen bij Seniorplaza.”

David LegreveReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.