Man (26) krijgt glasscherf in oog in Carré: drie verdachten opgepakt

De feiten gebeurden in dancing Carré in Willebroek.
Foto Aerts De feiten gebeurden in dancing Carré in Willebroek.
Het gerecht in Mechelen is een onderzoek opgestart naar een zware vechtpartij in dancing Carré in Willebroek. Een 26-jarige man uit Halle raakte daarbij ernstig gewond. Nadat er een fles drank naar zijn hoofd werd geslingerd, kreeg hij een glasscherf in het oog.

De vechtpartij ontstond omstreeks 5 uur in de nacht van zondag op maandag. “Een twintigjarige vrouw uit Tubeke werd tijdens het dansen lastig gevallen door een man. Ze gaf aan dat ze met rust wilde worden gelaten maar omdat hij dat niet deed, kwam een man tussenbeide”, meldt het parket in een mededeling. “Hierop keerde de man zich samen met enkele vrienden tegen hem en er ontstond er een vechtpartij.”

Glazen fles

Hierbij greep een van de verdachten naar een glazen fles die op tafel stond en haalde hiermee uit. “Het slachtoffer raakte ernstig gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht”, gaat de Mechelse afdeling van het Antwerpse parket verder. “Het slachtoffer kreeg een glasscherf in het oog, met een blijvend letsel tot gevolg.” 

Kort na het incident kon de politie drie verdachten identificeren. Het ging om drie mannen uit Gent van 22, 29 en 30 jaar oud. “Ze worden momenteel verhoord”, besluit het parket. “Verder onderzoek zal de rol van elke betrokkene duidelijk moeten maken.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.