Jonge vrouw (27) loopt tegen de lamp tijdens politie-controle: “Meer dan 500 XTC-pillen aangetroffen”

De onderzoeksrechter in Mechelen.
David Legreve De onderzoeksrechter in Mechelen.
De onderzoeksrechter in Mechelen heeft een 27-jarige vrouw uit Willebroek aangehouden op verdenking van drugshandel. Tijdens een politiecontrole werden er in haar wagen meer dan 300 XTC-pillen gevonden. Het parket heeft een gerechtelijk onderzoek opgestart.

De Willebroekse werd afgelopen weekend tegengehouden door de politie in Zoersel. “Toen we haar voertuig controleerden, werden in haar wagen 334 XTC-pillen aangetroffen”, bevestigt Lieselotte Claessens van de Mechelse afdeling van het Antwerpse parket. Naar verluidt trof de politie ook nog enkele flessen lachgas en een boksijzer aan. De drugs en de flessen lachgas werden in beslag genomen, de vrouw werd meegenomen voor verhoor. 

Huiszoeking

Hierop startte het parket een gerechtelijk onderzoek op en voerde de politie van Mechelen-Willebroek een huiszoeking uit op haar adres. “Hier werden er naast cocaïne opnieuw zo’n tweehonderd XTC-pillen gevonden”, gaat parketwoordvoerster Claessens verder. De vrouw werd zaterdag voor onderzoeksrechter Philippe Van Linthout gebracht. De vrouw werd na verhoor aangehouden en overgebracht naar de gevangenis. Ze verschijnt binnenkort voor de raadkamer. 

Het onderzoek wordt intussen verdergezet door de recherche van Mechelen-Willebroek. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.