Frans wint wisselbeker van pronostiekclub Ten Weldebrouc

Frans Van Dooren kreeg als winnaar  de wisselbeker van de pronostiekclub.
Marc Aerts Frans Van Dooren kreeg als winnaar de wisselbeker van de pronostiekclub.
Zoals het aan het einde van het voetbalseizoen hoort, werd dinsdagmiddag ook in woonzorgcentrum Ten Weldebrouc in Willebroek een ‘teerfeest’ georganiseerd. De wisselbeker voor de beste voetbalpronostiek ging dit keer naar bewoner Frans Van Dooren.

“Al jaren volgen we met een ploeg van zo’n dertig bewoners het hele seizoen lang de voetbalwedstrijden. Wekelijks vullen onze sportliefhebbers trouw hun pronostiek in op het overzichtsblad, ik hang na elke wedstrijd uit wie gewonnen heeft. Die score wordt héél nauwgezet gecontroleerd en opgevolgd”, lacht Kristel Segers van Ten Weldebrouc.

“Vele bewoners volgen de matchen immers zelf, en komen mij verbeteren als ik ergens een foutje heb gemaakt. Het is duidelijk een serieuze zaak. Met het voetbalseizoen achter de rug, organiseerden wij dan ook ons eigen teerfeest mét de uitreiking van onze wisselbeker. Dit keer werd Frans Van Dooren de winnaar, met een totaalscore van 168 punten.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.