Bouwproject Colvia is knipoog naar historische gebouwen in Willebroek

Zo zullen de Colvia-appartementen eruitzien.
Foto Els Dalemans Zo zullen de Colvia-appartementen eruitzien.

'Colvia', zo heet het nieuwe woonproject dat gebouwd wordt aan de Kraagweg in Willebroek. "Het geheel bestaat uit twee gebouwen met een gemeenschappelijke binnentuin, samen goed voor 32 appartementen met één, twee of drie slaapkamers", klinkt het. De werken zouden starten in april 2019.


"Colvia Water ligt het dichtst bij het Kanaal en zal bestaan uit 12 ruime tweeslaapkamerappartementen en 2 penthouses. Colvia Park telt 15 appartementen en 3 penthouses. Er werd bewust voor gekozen om de twee gebouwen tegenover elkaar te plaatsen, zo creëren we meteen een grote binnentuin. Maar alle leefruimtes, terrassen en tuintjes van de afzonderlijke wooneenheden zijn naar de buitenkant gericht voor een maximale privacy", aldus Walbers Immo.


"Voor de buitenkant van het woonproject kiezen we voor authentieke rode baksteen, als knipoog naar de vele historische gebouwen in Willebroek. We houden de projectsite volledig verkeersvrij, door te werken met een ondergrondse parking en een bezoekersparking. We mikken met dit project zowel op jonge starters als op actieve 50-plussers die graag rustig maar ook centraal willen wonen." De verkoopprijzen voor een appartement starten rond 210.000 euro. Meer info bij Walbers Immo via 03/886.32.85 en info@walbersimmo.be.


(EDT)