ALDI Willebroek heropent deuren na grondige renovatie

De ALDI-winkel aan de Denderlaan werd grondig gerenoveerd
rv De ALDI-winkel aan de Denderlaan werd grondig gerenoveerd
Na een sluiting van 5 maanden, opent de ALDI-winkel aan de Denderlaan in Willebroek op woensdag 24 april weer de deuren. 

Naar aanleiding van de opening houdt de Proef-het-zelf-toer op vrijdag 26 april halt aan de nieuwe winkel. Voorbijgangers kunnen deelnemen aan een blinde smaaktest en ALDI-producten vergelijken met A-merken.

De voorbije maanden werd het pand van de supermarkt grondig gerenoveerd. “De winkeloppervlakte is verdubbeld van 720 naar 1.443 vierkante meter. Met led-verlichting zonnepanelen en warmterecuperatie werd er ook aan het milieu gedacht”, klinkt het.

“De typische ALDI-formule met z’n lage prijzen blijft behouden, maar we leggen meer de nadruk op verse producten zoals brood, groenten en fruit. Het verschil is dan ook heel duidelijk zichtbaar: een uitgebreide broodafdeling, een heuse versmarkt met topkwaliteit groenten en fruit, een nieuwe winkelindeling, nieuw meubilair… 

Ook voor de winkelmedewerkers van ALDI Willebroek is het nieuwe concept een stap vooruit: de nieuwe meubels laten toe om nog comfortabeler en ergonomischer te werken.”

De verbouwing van de winkel in Willebroek maakt deel uit van een grotere restyling. In 2018 en 2019 worden alle 450 Belgische ALDI-winkels omgevormd naar het nieuwe winkelconcept.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Kenny de Wit

    We kijken er naar uit