60 jaar huwelijksgeluk voor Frans en Rosa

Frans en Rosa vierden 60 jaar huwelijksgeluk met de hele familie.
rv Frans en Rosa vierden 60 jaar huwelijksgeluk met de hele familie.
Frans Van Loo (geboren in 1933) en Rosa Beullens (geboren in 1937) uit het Willebroekse Tisselt vierden zaterdag hun zestigste huwelijksverjaardag met de familie in de parochiezaal van Ramsdonk.

De drie zonen Edy, Stefan en Rutger, de kleinkinderen Sander, Lore, Tine, Romy, Emmely en Sandro en de achterkleinkinderen Elona en Ryan waren allemaal van de partij op het diamanten huwelijksfeest, dat ondanks het mindere weer een voltreffer was. Frans werkte bijna zijn volledige carrière in de meubelmakerij in Mechelen. Hij was er pistoolschilder en gaf de meubelen de juiste kleur. Rosa was in haar jonge jaren naaister in Brussel. Daarna zorgde ze voor haar drie zonen en echtgenoot en later voor de kleinkinderen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.