‘Kleurrijke werelden’ bundelt werken van Klein-Brabantse kunstenaressen

Carmen Schneider (links) en Ingrid Van den Broeck (rechts) tonen hun werken in Plazarama.
rv Carmen Schneider (links) en Ingrid Van den Broeck (rechts) tonen hun werken in Plazarama.
‘Kleurrijke werelden’, zo heet de duo-tentoonstelling van kunstenaressen Carmen Schneider uit Bornem en Ingrid Van den Broeck uit Breendonk (Puurs-Sint-Amands). De dames stellen nog tot en met 15 februari tentoon in de gebouwen van Plazarama in Willebroek.

“Carmen en Ingrid kozen voor deze titel, omdat hun schilderijen met acryl en aquarel geïnspireerd zijn door de natuur. Ze brengen veel tijd door aan zee en in de bossen, en dat zie je in hun werk. Wie de werken ziet, ervaart zelf ook heel wat vrijheid: door de abstracte stijl van beiden herkent iedereen wel iets anders in hun werk”, zegt An Brusselmans van Plazarama.

Een werk van Carmen Schneider
rv Een werk van Carmen Schneider

“Carmen Schneider is een wereldreiziger, die haar vele reizen als inspiratiebron gebruikt. Vier jaar geleden kwam ze naar België. Ingrid Van den Broeck heeft een grote liefde voor Zeeland, waar ze regelmatig verblijft. Haar aquarellen zijn vaak losse interpretaties van het Zeeuwse landschap of de rust of onstuimigheid van de zee.”

‘Kleurrijke Werelden’ bezoeken kan gratis, nog tot en met 15 februari 2020 in de gebouwen van OTV/Seniorplaza, Overwinningsstraat 133 te Willebroek.

Een werk van Ingrid Van den Broeck
rv Een werk van Ingrid Van den BroeckReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.