FOTOREEKS. Steun de Rode Neuzen Dag met de perfecte split: bezoekers Wijnegem Shopping Center tonen hoe het moet

Influencer Steffi Mercie was één van de eersten die zaterdagochtend de #wijnegemsplitchallenge aanging.
Benoit De Freine Influencer Steffi Mercie was één van de eersten die zaterdagochtend de #wijnegemsplitchallenge aanging.
Met de #wijnegemsplitchallenge wil Wijnegem Shopping de Rode Neuzen Dag voor het goede doel een stevig duwtje in de rug geven. Wie de uitdaging aangaat in het shoppingcenter en ze deelt op Instagram, doet mee een duit in het zakje. Bij vijfhonderd posts schenkt Wijnegem Shopping vijfduizend euro aan Rode Neuzen Dag.

Wijnegem Shopping doet mee aan de erg populaire uitdaging op sociale media, #splitchallenge, waarbij deelnemers uitgedaagd worden een wijde split uit te voeren en de bewijzen ervan online te werpen. 

“Uiteraard vergt zo’n split enige training en is het dus niet voor iedereen weggelegd, maar wij hebben daar iets op gevonden”, lacht Zsofi Horvath van het shoppingcenter. “Iedereen kan in onze nieuwe instaroom met een origineel decor de perfecte split faken alsof ze echte ballerina’s en ballerino’s zijn. Zo kunnen de minder lenigen onder ons ook deelnemen aan de actie. Bij vijfhonderd posts schenken we vijfduizend euro aan de actie van Rode Neuzen die inzet op de mentale, sociale en fysieke weerbaarheid van jongeren.”

Steffi Mercie

Zaterdagochtend ging de #wijnegemsplitchallenge van start op het gelijkvloers van het shoppingcenter. Influencer Steffi Mercie, bekend van sociale media als TikTok en YouTube, was één van de eersten om de uitdaging aan te gaan.

Rode Neuzen Dag speelt zich af op vrijdag 29 november in het Antwerpse Sportpaleis. De actie voor het goede doel wordt georganiseerd door vtm, Qmusic, Het Laatste Nieuws en Belfius.

Benoit De Freine
Benoit De Freine
Benoit De Freine
Influencer Steffi Mercie.
Benoit De Freine Influencer Steffi Mercie.
Influencer Steffi Mercie kan de split ook echt uitvoeren.
Benoit De Freine Influencer Steffi Mercie kan de split ook echt uitvoeren.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.