Clouseau komt twee uur lang signeren in Wijnegem Shopping Center

Clouseau
Dieter Bacquaert Clouseau
Koen en Kris Wauters komen hun dertiende plaat voorstellen in het Wijnegem Shopping Center. Op zaterdag 8 december zullen de leden van Clouseau twee uur lang handtekeningen uitdelen en selfies nemen met fans. 

Drie jaar hebben de fans van Clouseau moeten wachten op de dertiende Nederlandstalige plaat van de broers Koen en Kris Wauters. Maar nu is de plaat ‘Tweesprong’ helemaal klaar. Om dat te vieren trakteren ze hun fans zaterdag 8 december op een signeersessie in het Wijnegem Shopping Center. Tussen 11 en 13 uur zullen ze een praatje slaan met de fans ter hoogte van de grote klok op de eerste verdieping. 

Kris schreef samen met zijn kompaan Stefaan Fernande het overgrote deel van de songs op ‘Tweesprong’ en Koen leverde een paar prachtige teksten, waarvan ééntje op muziek werd gezet door oude vriend Frank Boeijen. Daarnaast heeft ook Jan Leyers een paar fijne songs aangeleverd, samen met Frank Vander linden. Het is de eerste keer dat Kris de productie volledig op zich heeft genomen. Clouseau koppelt de release van ‘Tweesprong’ aan een uitgebreide tournee die door heel Vlaanderen en Nederland reist.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.