Brug Wijnegemsesteenweg opnieuw open voor fietsers

De brug van de Wijnegemsteenweg over de E313 is afgesloten vanwege gevaar.
Benoit De Freine De brug van de Wijnegemsteenweg over de E313 is afgesloten vanwege gevaar.
De brug van de Wijnegemsesteenweg blijft momenteel afgesloten voor autoverkeer. Fietsers mogen wel opnieuw over de brug.

De brug van de Wijnegemsesteenweg, tussen de Torenstraat en Uilenbaan/Oelegemsesteenweg, werd door de wegbeheerder Agentschap Wegen en Verkeer afgesloten voor gemotoriseerd verkeer om te vermijden dat trillingen extra schade veroorzaken door loszittende stukken beton. Tijdens de eerste week na de kerstvakantie zal een studie verder uitsluitsel geven.

Wommelgem blijft bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer via de brug van de Doornaardstraat. Om Wommelgem te verlaten, volgt u de rondleiding via de industriezone, Nijverheidsstraat - Guddegemstraat - Doornaardstraat. Op deze manier wordt er getracht het zwaar verkeer in het centrum te vermijden.

Ook De Lijn voorziet een omleiding langs de Doornaardstraat. Er zijn vervanghaltes in de Handboogstraat en de Doornaardstraat. De halte in de Hoevenstraat wordt enkel bediend door de lijn 421.

De brug van de Wijnegemsesteenweg is wel opnieuw toegankelijk voor fietsers.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.