Voetbalster Tessa Wullaert wordt al voor derde keer gehuldigd: ‘Ik maak met plezier plaats voor mijn beker op de kast’

Tessa Wullaert is gisterenavond in het gemeentehuis in Wielsbeke, voor de derde keer al, gehuldigd voor haar sportieve prestaties. Hier staat ze tussen burgemeester Jan Stevens en schepenen Rachida Abid en Magda Deprez.
Joke Couvreur Tessa Wullaert is gisterenavond in het gemeentehuis in Wielsbeke, voor de derde keer al, gehuldigd voor haar sportieve prestaties. Hier staat ze tussen burgemeester Jan Stevens en schepenen Rachida Abid en Magda Deprez.

Tessa Wullaert is gisterenavond in het gemeentehuis in Wielsbeke, voor de derde keer al, gehuldigd voor haar sportieve prestaties. Tessa woont officieel nog altijd in Wielsbeke, maar je vindt haar tegenwoordig vooral in Engeland, nu ze voor Manchester City speelt. “Tessa Wullaert, inwoner van onze gemeente, heeft begin dit jaar voor de tweede keer de titel van beste Belgische voetbalster van het voorbije kalenderjaar behaald, en ze beschikt na haar eerdere overwinning in 2017 nu dus over een Gouden Schoenenpaar”, zegt schepen Rachida Abid (CD&V). “Met haar team Manchester City greep ze onlangs net naast de Engelse titel maar ze kwam wel als winnaar uit de bus van de Engelse bekercompetitie, de FA Cup. Reden genoeg om haar nog eens te huldigen.”

 Tessa is heel tevreden met de erkenning. “Hoewel het inderdaad al de derde keer is dat ik uitgenodigd word op het gemeentehuis, doet het me nog altijd even hard plezier. Het is echt top dat mijn thuisgemeente mij zo volgt en me ook steunt. Of de beker die ik heb gekregen niet ergens op de zolder gaat belanden? Nee hoor, mijn mama stalt al mijn prijzen uit op een dressoir in de living. Ze moet al wel wat plaats maken als ik ergens een nieuwe prijs krijg, maar er is zeker nog plaats voor deze.” 

Tessa Wullaert werd gehuldigd op het gemeentehuis.
Joke Couvreur Tessa Wullaert werd gehuldigd op het gemeentehuis.
Tessa samen met haar ouders Franky Wullaert en Joke Derweduwen en haar broer Jarne.
Joke Couvreur Tessa samen met haar ouders Franky Wullaert en Joke Derweduwen en haar broer Jarne.
Tessa samen met burgemeester Jan Stevens en schepenen Rachida Abid en Magda Deprez.
Joke Couvreur Tessa samen met burgemeester Jan Stevens en schepenen Rachida Abid en Magda Deprez.
Tessa Wullaert en haar vriend Mathias Deveugele.
Joke Couvreur Tessa Wullaert en haar vriend Mathias Deveugele.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.