Supporters van Martijn volgen De Mol elke zondag in
’t Brouwerijtje in Sint-Baafs-Vijve

Je kan de afleveringen van De Mol volgen in café ‘t Brouwerijtje in Sint-Baafs-Vijve. Hier zie je een aantal van Martijns vrienden.
Henk Deleu Je kan de afleveringen van De Mol volgen in café ‘t Brouwerijtje in Sint-Baafs-Vijve. Hier zie je een aantal van Martijns vrienden.
Zolang kandidaat Martijn Loosvelt uit Ooigem te zien is in het tv-programma De Mol, is
’t Brouwerijtje in Sint-Baafs-Vijve de uitvalsbasis voor alle supporters. Elke aflevering wordt er op groot scherm getoond.

Brouwerij Rodenbach organiseert een ‘Molcafé’ in de thuisbasis van elke deelnemer aan De Mol. Voor Martijn in Ooigem viel de keuze dus op ’t Brouwerijtje. Elke keer Martijn naar de volgende ronde gaat, wordt er een gratis vat gegeven, en er hangt ook een vingerafdruk in ’t Brouwerijtje dat groen kleurt zolang Martijn nog in de running is voor de overwinning. Een aantal van Martijns vrienden, onder meer van amateurvoetbalclub ‘t Postje, volgt er de afleveringen vanop de eerste rij. Ze vinden het alvast fantastisch dat hij meedoet. 

“Als er iemand meedoet aan een spelprogramma zoals Blokken ben je dat snel vergeten, maar dit is in Vlaanderen toch echt wel iets groots”, zegt Wout Verheye. “Martijn past er eigenlijk ook wel in: hij is sociaal en avontuurlijk. Hij gaat graag op reis, geniet van de natuur.” Lander Vandesompele is overtuigd dat Martijn kan winnen. “Want hij is erg strijdvaardig. Zijn ouders ook trouwens, je zou die soms moeten horen supporteren voor ons op een voetbalwedstrijd”, lacht hij. “De Mol is sowieso een leuk programma, maar het is nog 100 keer leuker nu er iemand meedoet die we kennen”, vult Wout aan.

Martijn (23) werkt als Facility Assistant bij Freestone Group in Wemmel. In zijn vrije tijd is hij tennisleraar bij Puur Sport Waregem en een fanatieke supporter van Zulte Waregem. Hij heeft een vriendin, kinderen zijn er nog niet.  Martijn verdedigt als enige échte West-Vlaming de eer van onze provincie, maar er is ook nog een ‘halve’ West-Vlaming mee naar Vietnam. Bas Moeyaert uit Sint-Gillis is oorspronkelijk van Gits. Hij is de zoon van dokter Chris Moeyaert.

 Martijn is een van de kandidaten van De Mol.
VIER Martijn is een van de kandidaten van De Mol.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.