Brood & Banket Lorenzo uit Ingelmunster opent vestiging in Ooigem

Lorenzo Paret (36) en Stefanie Heyerick (34), de zaakvoerders van Brood & Banket Lorenzo uit Ingelmunster, openen vandaag in Ooigem een tweede bakkerij. Ze kochten het pand van de voormalige bakkerij ‘t Veer, in de Wielsbeeksestraat.
Henk Deleu Lorenzo Paret (36) en Stefanie Heyerick (34), de zaakvoerders van Brood & Banket Lorenzo uit Ingelmunster, openen vandaag in Ooigem een tweede bakkerij. Ze kochten het pand van de voormalige bakkerij ‘t Veer, in de Wielsbeeksestraat.
Lorenzo Paret (36) en Stefanie Heyerick (34), de zaakvoerders van Brood & Banket Lorenzo uit Ingelmunster, openen vandaag in Ooigem een tweede bakkerij.

Ze kochten het pand van de voormalige bakkerij ’t Veer, in de Wielsbeeksestraat. “We zijn vijf jaar geleden met onze eerste bakkerij gestart in Ingelmunster, en aangezien dat zo goed ging, begon het te kriebelen om een tweede zaak te openen”, zegt Stefanie. “Toen we zagen dat ’t Veer te koop stond, hebben we niet geaarzeld. De zaak is heel goed gelegen, en er is in Ooigem wel ruimte voor nog een bakker.”

De zaak, die de naam ‘Brood en Banket Lorenzo’ krijgt, is elke dag open van 6.30 tot 18 uur, behalve op donderdag en zondag. “We zorgen voor een broodautomaat, en die zal altijd, ook op onze sluitingsdagen en onze vakantiedagen, gevuld zijn met vers brood.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.