Wim Leirens (65) sluit kapsalon na 42 jaar met feestje en kapbeurt voor kleinkinderen

Kapper Wim Leirens stopt er na 46 jaar mee. Zijn trouwe klanten verrassen hem met een feestje.
Didier Verbaere Kapper Wim Leirens stopt er na 46 jaar mee. Zijn trouwe klanten verrassen hem met een feestje.
Na een carrière van 42 jaar als zelfstandig kapper deed Wim Leirens (65) zaterdagnamiddag de deuren als laatste herenkapper van Wichelen van zijn salon dicht. Zijn klanten zorgden er nog voor een verrassingsfeestje en zijn laatste klanten waren kleinkinderen Lewis, Cas en Nina.
Kapper Wim Leirens stopt er na 46 jaar mee. Zijn laatste 'klanten' zijn kleinkinderen Lewis, Cas en Nina.
Didier Verbaere Kapper Wim Leirens stopt er na 46 jaar mee. Zijn laatste 'klanten' zijn kleinkinderen Lewis, Cas en Nina.

Wim Leirens uit Wetteren opende zijn salon in Wichelen in 1977 op het dorp van Schellebelle en verhuisde nadien naar zijn huidige zaak aan de Dendermondsesteenweg. Vrijdag vierde hij zijn 65ste verjaardag en werd het tijd voor een welverdiend pensioen. “Deze ochtend om 10 uur hing ik een briefje op de deur dat het genoeg was geweest. Ik nodigde enkele buren uit voor een glas maar had nooit verwacht dat het halve dorp en een fanfare hier zouden binnenvallen”, lacht Wim. De laatste kapbeurt was voor de kleinkinderen Cas, Lewis en Nina.

Kapper Wim Leirens stopt er na 46 jaar mee en klanten verrassen hem met een feestje. Dat zorgt voor emoties bij Wim (rechts op foto).
Didier Verbaere Kapper Wim Leirens stopt er na 46 jaar mee en klanten verrassen hem met een feestje. Dat zorgt voor emoties bij Wim (rechts op foto).Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.