White Walker uit ‘Game of Thrones’ voert verkiezingscampagne voor Kenneth Taylor

Burgemeester Kenneth Taylor (Open Vld) van Wichelen krijgt in zijn verkiezingscampagne hulp van acteur Ross Mullan. De Britse acteur en poppenspeler werd wereldberoemd met zijn rol als één van de White Walkers in Game of Thrones. 

“Ik heb begrepen dat zondag 26 mei een heel belangrijke dag is voor jou! Want jij gaat voor de ‘troon van Vlaanderen’ voor VLD! Veel geluk”, zegt de acteur in een clipje op de sociale media. Kenneth is naast burgemeester van Wichelen en fractieleider in de Provincieraad ook regisseur en voorzitter van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Hij kent dus wel wat mensen in de filmwereld.

Acteur Ross Mullan is White Walker
RV Acteur Ross Mullan is White Walker

Kenneth staat voor de liberalen op plaats vier in Oost-Vlaanderen voor het Vlaams Parlement en kon de populaire Game Of Thrones acteur Ross Mullan overtuigen om een spotje in te spreken. “Hey, Kenneth Taylor van Wichelen. Weet je wie dit is? Ross Mullan! Ik speel ‘The White Walker’ in Game of Thrones. Muhahaha!”, begint hij de politieke reclamespotje voor Taylor. “Ik heb begrepen dat zondag 26 mei een heel belangrijke dag is voor jou! Want jij gaat voor de ‘troon van Vlaanderen’ voor VLD! Veel geluk! Ik denk dat jij de beste persoon bent voor de job! Jij bent de beste persoon voor de job! Je weet het! Mensen in Vlaanderen, opgelet want, ‘Winter is coming!’, of nee, ‘Taylor is coming!’ Uargh!”. De clip eindigt met Kenneth als White Walker of ondode uit de reeks.

Kenneth als White Walker
RV Kenneth als White Walker

Hoe Kenneth de acteur kon strikken, noemt hijzelf een geheimpje. “Maar ik ken wel wat mensen in het televisie en filmwereldje”, lacht Kenneth.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.