Warme glühwein op winterse wandeling Natuurpunt Scheldeland

Glühweinwandeling Natuurpunt.
Didier Verbaere Glühweinwandeling Natuurpunt.
Natuurpunt Scheldeland nodigt al zijn leden en sympathisanten uit voor een winterse glühweinwandeling in de Kalkense Meersen op zondag 8 december in Schellebelle. Nieuwe leden kunnen na afloop kennismaken met het bestuur en de werking van de afdeling in de boerderij Het Meersenhof op den Aard. 
Didier Verbaere

Natuurpunt beheert het natuurgebied onder meer vanuit Het Meersenhof. Daar overwinteren ook de Gallowayrunderen die in de gebieden grazen. Zachtaardige beesten met een grote aaibaarheid. Om 15 uur start een wandeling met gids door de Kalkense Meersen. Na de wandeling kan je nagenieten met een warm glas glühwein of chocolademelk en een hapje. De Natuurpuntboerderij Het Meersenhof vind je op de Aard 9A in Schellebelle. Parkeren doe je best op het dorp van Schellebelle, en dan met de gratis veerdienst naar de Aard. Met de fiets kan je tot aan de boerderij. De veerdienst werkt tot 18 uur. Iedereen welkom van 14 tot 17.30 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.