Viviane Burssens brengt poëzie in ‘Een huis van glas’

Vivvianne Burssens geeft een dichtbundel uit.
Didier Verbaere Vivvianne Burssens geeft een dichtbundel uit.
Met ‘Een huis van glas’ keert Viviane Burssens uit Wichelen terug naar haar eerste liefde: poëzie. Na de publicatie van de gedichtenbundel ‘Sterrenstof’ in 2001 en het kinderboekje ‘Rietje Rijmt’ in 2009 is een ‘Een huis van glas’ haar derde boek.

Viviane Burssens is geen veelschrijver maar toch loopt schrijven als een rode draad door haar leven. Reeds tweemaal won ze de Michel Casteelsprijs voor cursiefjes van de stad Gent. En voor haar genomineerde gedicht ‘Muurbloem’ ontving ze een oorkonde van de gemeente Soest (Nederland). Een huis van glas bevat een twintigtal gedichten en een bladwijzer naar het ontwerp van Agnes Vernimmen. Eens te meer geeft zij met dit boek een inkijk in haar ziel en hoopt ze bij de lezer herkenning, troost, bevestiging of verwondering te weeg te brengen.

Wie wil intekenen op één of meerdere exemplaren van dit boek, kan dat tot 14 mei door overschrijving van 17 euro per exemplaar (nadien 19 euro) op rekeningnummer : BE93 0001 5799 0667 met vermelding: ‘Boek’, uw naam en adres. Je wordt dan op de hoogte gebracht van de datum van publicatie in juni en de locatie waar je de bestelde exemplaren kan afhalen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.