Sportlaureaten gehuldigd in Serskamp

De sportlaureaten van Wichelen.
Didier Verbaere De sportlaureaten van Wichelen.

In Serskamp werden de sportlaureaten van Wichelen gehuldigd tijdens een gala-avond. Talia De Troyer is sportlaureate bij de jeugd. De gymnaste behaalde onder meer goud met de ‘meisjes trio’ op het Belgisch kampioenschap en een 4de plaats op het wereldkampioenschap. Bij de dames gaat de trofee naar Annie De Coensel. Zij gaat al tien jaar turnen in sportcentrum De Warande en behaalde in het trimzwemmen brevetten op de 3.000, 5.000 en 10.000 meter. Sinds oktober is ze zelfs de trotste bezitter van een brevet van 100.000 meter. 

Bij de heren werd Wouter Monchy gehuldigd. De triatleet werd 6de in de Pro Ironman van Mont Tremblant en de 4de plaats op de Donktriatlon. Beste ploeg is ‘Vrouwen Running Team Aces Wichelen’. Zij droegen alle vrouwen van de ‘Start To Run’-reeks voor. En de sportlaureaat voor Extra Sportief is het netbalteam ‘Boen d’erop’. Zij kregen onder meer een ZIA Award (Zorg in Actie). Ook voormalig schepen van Sport Kristof De Smet en Marcel Huylebroeck, bestuurslid van de Sportraad, werden bedankt voor hun inspanningen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.