Klopjacht op inbrekers en fotografen

De oude Kapel op Margote wordt onderdeel van een nieuw bouwproject en lokt nu heel wat avontuurlijke fotografen.
Didier Verbaere De oude Kapel op Margote wordt onderdeel van een nieuw bouwproject en lokt nu heel wat avontuurlijke fotografen.

De politie had zaterdag de handen vol met inbrekers en fotografen in Wichelen. Er werd zaterdagavond opnieuw ingebroken in een woning in het Keizershof. De buurt wordt al weken geteisterd door inbrekers. En agenten moesten ook tweemaal fotografen buiten halen in de oude kapel van de voormalige meisjesschool op Margote. De kapel staat sinds kort vermeld als site op een forum van urban exploring. Deze hobbyfotografen gaan in de hele wereld op zoek naar verlaten, historische leegstaande panden en dringen er binnen om foto’s te maken. Zaterdag werden er 3 Fransen en een Nederlander aangetroffen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.